Căutare Live

Bombă în dosarul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu! Ce au decis procurorii

Dosarul în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu s-a clasat, anchetatorii au ajuns la concluzia că nimeni nu este vinovat pentru accidentul în care a murit designerul.

Citește și: Răzvan Ciobanu avea în sânge drogul violatorilor! „Se lua prin sărut și victima simțea cum...”

„Nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a reieșit că această cauza a morții s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multe fracturi, multe leziuni, în urma impactului devastator.”

Citește și: Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluirea care schimbă totul! „A venit la noi și ne-a zis că nu e de aici, că el de fapt...”

În aprilie, pe 28, designerul Răzvan Cioanu și-a pierdut viața în urma unui tragic accident produs în Săcele, în județul Constanța. Moartea acestuia a reprezentat o enigmă pentru o perioadă lungă de timp.

Citește și: Dezvăluire șoc! Cine l-a omorât pe Răzvan Ciobanu, de fapt! „Aș fi vrut să fie sancționat”

Au existat informații conform cărora acesta s-a aflat sub influența drogurilor, fapt ce a fost confirmat de către anchetatori.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... A ars ca o torță! Un camion a fost cuprins de flăcări! Autovehiculul a ars în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri