Căutare Live

Salarii mărite și bonus de 5.000 de euro, din 2019! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii 

Salariile a zeci de mii de persoane vor crește începând cu 2019 și, mai mult de atât, în anumite condiții, vor primi și bonusuri în valoare de 5.000 de euro. 

Salariile a zeci de mii de persoane vor crește începând cu 2019 și, mai mult de atât, în anumite condiții, vor primi și bonusuri în valoare de 5.000 de euro.

Este vorba despre salariile profesorilor care vor crește în 2019, iar cadrele didactice care se vor titulariza în mediul rural vor încasa și un bonus de 5.000 de euro, potrivit unui anunț făcut de Lia Olguța Vasilescu.

„Aș vrea să anunț, pentru că știu că președintele anunță miercuri un fel de pact pentru educație – iar i-am furat caimacul, să spun așa – pentru că noi avem deja un acord semnat cu sindicatele din Educație pe care l-am negociat inclusiv eu personal, dar și alături de alți miniștri cum ar fi domnul Teodorovici sau primul ministru al României, un acord pentru susținerea educației care prevede foarte multe lucruri bune pentru profesori, în sensul că se devansează creșterile salariale.

Știți foarte bine că pe legea salarizării se crește cu 25% din diferență în fiecare an, de la 1 ianuarie. Ei bine, suma de bani pe care ei ar trebui să o aibă în 2022 se devansează cu 2 ani și la nivelul lunii septembrie 2020 vor primi ceea ce trebuie să primească în 2022″, a declarat Vasilescu, potrivit Bugetul.ro

Lia Olguța Vasilescu a adăugat că în cazul profesorilor care se titularizează în mediul rural se acordă un bonus de 5.000 de euro.

Părinții unui băiețel de trei ani acuză o educatoare că le-ar fi strâns de gât fiul și l-ar fi tras de zona intimă... N-ai cum să nu plângi! Și-a văzut fiica întinsă pe asfalt, omorâtă de o mașină. Mama Emiliei a povestit cum a luat deciz...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri