Căutare Live

Braşov: Cinci jandarmi sunt infectaţi cu Covid-19

Jandarmeria Braşov a anunţat că cinci jandarmi sunt infectaţi cu coronavirus, iar 20 de subofiţeri sunt izolaţi la domiliciu.

Reprezentanţii Jandarmeriei Braşov au anunţat, luni, că după ce primul subofiţer a fost confirmat cu coronavirus, au mai fost testaţi alţi şapte jandarmi.

"În urma testărilor efectuate de Direcţia de Sănătate Publică, în acest weekend am mai primit trei rezultate negative şi patru pozitive. În urma anchetei epidemiologice, au fost plasaţi în izolare la domiciliu 20 de subofiţeri”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Primul caz a fost confirmat săptămâna trecută, la un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

În judeţul Braşov au fost confirmate până în prezent 557 de cazuri de Covid-19.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mii de bucureșteni vor fi testați pentru coronavirus. Gabriela Firea, anunț de ultimă oră: ”Nu dăm bani, vouchere sau bo...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri