BREAKING NEWS. Ce s-a întâmplat în mașina CĂZUTĂ ÎN DUNĂRE. Scenariul este ÎNGROZITOR!

 

După ce a fost scoasă la suprafață, mașina în care se aflau cinci persoane și care a ajuns în Dunăre a fost evaluată de specialiști.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat miercuri că maşina care a fost scoasă din Dunăre a fost transportată la un service autorizat pentru a fi verificată, scrie Mediafax.

„Maşina a fost dusă la un service autorizat pentru a fi verificată. Vrem să vedem ce s-a întâmplat acolo, dacă autoturismul prezenta defecţiuni tehnice. Este o expertiză în lucru", a afirmat Cecilia Dăneţ.

Pe de altă parte, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin au declarat că, în momentul în care maşina a fost scoasă din Dunăre, toate portierele erau blocate.

„Portierele erau blocate, iar bancheta din spate lipsea. Dar nu ştim dacă bancheta a fost în maşină de la început sau a fost smulsă de curenţi. Geamurile laterale, mai puţin cel al şoferului, erau sparte. De asemenea, nu erau sparte luneta şi parbrizul. Căutările celor patru persoane continuă, fiind efectuate de către un echipaj de pompieri de la Secţia din Moldova Nouă, cu o ambarcaţiune", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe