Bucureșteni, mai aveți răbdare? Metroul din Drumul Taberei are un nou termen de lansare

Lucian Bode, noul ministrul Transporturilor, a oferit un alt termen pentru lanasrea metroului din Drumul Taberei și ne asigură că este cel corect! Acesta precizează ca opinia publică a fost dezinformată și că niciodată nu a fost vorba de finalizarea magistralei M5 la sfârșitul anului 2019.

Metroul Drumul Taberei are un nou termen.

Lucian Bode, noul ministrul Transporturilor, a precizat că a primit un grafic asumat al lucrărilor pentru metroul ale cărei lucrări au început în 2012.

„Este inadmisibil să dezinformezi, un prim-ministru sau un ministru să dezinformeze opinia publică spunând că această magistrală M5 poate fi dată în folosinţă la sfârşitul anului 2019. Am primit, sub semnătura fostului director Aldea şi a doamnei director Miclăuş, un grafic asumat care, arată că putem da în folosinţă această magistrală M5 undeva la mijlocul anului 2020. Semnătura pusă pe un document care nu poate fi validată în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie”, a precizat Bode.

În urmă cu trei săptămâni, fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc susţinea că a lăsat finalizate 98% din lucrările fizice.

„Eu aşa am spus din discuţiile pe care le-am avut cu constructorii, asta a reieşit la sfârşitul lui decembrie, că se putea da în trafic. Eu nu am mai vorbit cu dl director, dar cu siguranţă dacă este o problemă, cu siguranţă trebuie să comunice, de ce nu se dă. La modul la care am lăsat eu lucrurile în minister, undeva la 98% stadiul finalizat, trebuia să se dea. Mie nu mi-a adus nimeni la cunoştinţă, când am plecat din funcţia de ministru, din punctul meu de vedere, se poate da până la sfârşitul anului”

CITEȘTE ȘI: Râde și timpul de noi! La 40 de ani distanță mai avem nevoie de încă zece ani să construim o magistrală!

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri