Antena Căutare

Bucureștenii sunt nevoiți să reziste fără apă caldă și căldură. „Am avut apă caldă și căldură fix trei zile în două weekenduri”

În capitala României, temperatura nu depășește cinci grade, iar în casele bucureștenilor temperatura abia ajunge la 16-17 grade Celsius. Persoanele care nu au centrală și primesc centrală de la stat sunt nevoiți să găsească modalitați pentru a se putea încălzi.

Bucureștenii sunt nevoiți să reziste fără apă caldă și căldură. „Am avut apă caldă și căldură fix trei zile în două weekenduri”
Bucureștenii îngheață în apartamente

RADET a intrat în faliment, iar o nouă companie se ocupă de căldura și apa caldă din București,. Deși alimentarea cu căldură a început de la sfârșitul lunii octombrie, puțini bucureșteni au caloriferele calzi.

O bătrână în vârstă de 88 de ani care suferă de Parkinson este nevoită să încalzească apa la aragaz pentru a se putea spăla. Pentru a nu simți frigul din casă, aceasta poartă șosete groase și mai multe straturi de haine, în timp ce stă în pat, învelită cu o pătură groasă.

Femeia trebuie să îi poarte de grijă și soțului său care nu se mai poate deplasa.

“E greu, dar nu avem ce face. Nu poți trăi fără apă caldă și căldură. L-am rugat pe băiat să ne cumpere un calorifer electric, că nu putem sta așa toată iarna. Nu avem siguranța că nu vor mai fi întreruperi. Va veni factura mai mare la curent, dar nu avem ce face”, povestește bătrâna.

Articolul continuă după reclamă

Sursă: Libertatea

Fără minivacanță de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Zile libere rămase până la finalul lui 2019... Un oraş din România a interzis grătarele! Nici la târguri nu mai au voie! Pedepsele sunt drastice pentru cei care încalc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x