Antena Căutare

Bucuresti: Bataie cu lopata, intre vecini

Un bucurestean a platit scump pentru ca a incercat sa demonstreze ca un vecin de-al sau, medic pensionat, isi desfasoara activitatea in mod ilegal. Omul spune ca fostul cadru medical l-a lovit de mai multe ori in cap cu o lopata, atunci cand a incercat sa-l filmeze in timp ce opera un pacient intr-un cabinet improvizat de la parterul blocului.



"Cand m-am dus la geamul ala sa fotografiez cu telefonul, ca asa mi-a spus la Ministerul Sanatatii, doamna secretara, el a iesit si m-a asteptat cu lopata si mi-a dat trei lopeti", povesteste Iancu Vilson.

Intreaga scena a fost vazuta si de sotia barbatului care i-a sarit imediat in ajutor.

"L-am vazut cum dadea in el cu lopata. Domnul doctor care opera. Eu am avut o sticla de apa, am aruncat cu ea si atunci a fugit", spune sotia lui Iancu Vilson.

Fostul medic spune ca isi desfasoara activitatea perfect legal si ca intre el si vecinul sau exista de fapt un conflict mai vechi. Si de aici tot scandalul.

"Eu sunt doctorul Craescu, am iesit din operatie acum, aud de o ora scandal pe strada, nu ies la aceste provocari. Sunt pensionat de la Spitalul Militar, o viata intreaga am profesat, si la Munchen 10 ani, eu nu ma bag cu asemenea specimene", a declarat dr. Liviu Craescu.

Victima spune insa ca de cand a fost deschis cabinetul, nimeni din bloc nu mai are liniste.

"E cabinet chirurgical, dar nu are aprobare, nu are acordul nostru si aduce de la toate spitalele si le ia bani. De la Camera de Comert a venit si l-a controlat si a zis ca nu se incadreaza in normele europene", a mai precizat Iancu Vilson.

Barbatul este hotarat sa depuna plangere impotriva medicului.

VIDEO! Prahova: Retea de talhari, distrusa... Purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara, batut in plina strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x