Antena Căutare

VIDEO! Prahova: Retea de talhari, distrusa

Cea mai importanta grupare infractionala din ultimii ani din judetul Prahova a primit lovitura de gratie. Mascatii au descins la 20 de adrese si tot atatea persoane au ajuns, cu catuse la maini, in fata procurorilor. Hotii actionau la pont, numai la casele oamenilor instariti, iar prejudiciul depaseste 650 de mii de lei.

Suspectii au toate motivele sa-si ascunda fetele. In ultimii ani, amprenta modului lor de operare a fost gasita in zeci de spargeri. Insa nu orice retea. Talharii isi alegeau cu mare grija victimele. Principalele tinte erau casele oamenilor instariti, de unde furau orice parea de valoare. Apoi isi faceau iesirea cu un tupeu iesit din comun.

Acestia foloseau bolizii de zeci de mii de euro doar o perioada scurta de timp, apoi ii abandonau rapid, pentru a-si ascunde urmele. Nu mai putin de 17 lovituri sunt asociate cu membrii retelei.

Descinderile au avut loc in judetele Prahova si Ialomita. Cel putin noua dintre suspecti vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Epava de la Costinesti, pradata de hotii de fier vechi... Bucuresti: Bataie cu lopata, intre vecini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x