Antena Căutare

Bucuresti, cea mai urata capitala din Uniunea Europeana

Conform studiului unei institutii europene, preluat de Tourism Review, Bucurestiul a fost declarat cea mai urata capitala a unui stat membru al Uniunii Europene.



Calitatea vietii in Bucuresti se deterioreaza in mod constant. In 2001, capitala Romaniei se afla pe locul 84 intr-o lista a companiei de consultanta Mercer, la acest capitol. Pana in anul 2009 a ajuns pe locul 109, penultimul oras din Uniunea Europeana, ultimul fiind Sofia. Pentru evaluarea calitatii vietii au fost luate in considerare 39 de criterii, printre care criminalitatea, poluarea, accesul la apa curenta, canalizarea, electricitatea, transportul public si altele.

Un studiu al NGO Ecopolis, care a monitorizat calitatea aerului din Bucuresti si efectele poluarii asupra sanatatii locuitorilor tip de sase ani, arata ca in 2010 nivelul de poluare este mai ridicat decat cel admis, iar praful din atmosfera depaseste limitele impuse pentru de normele pentru sanatate publica.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Mircea Dinescu, implicat intr-un accident de circulatie... Adrian Sobaru nu a fost si nici nu este cercetat penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x