Antena Căutare

Mircea Dinescu, implicat intr-un accident de circulatie

Poetul Mircea Dinescu a fost ranit usor intr-un accident de circulatie petrecut miercuri la pranz, in localitatea Draghiceni, judetul Olt, in timp ce se indrepta catre Bucuresti dinspre Cetate, masina pe care o conducea fiind complet distrusa, scrie Mediafax.


"Aveam vreo doua becuri aprinse in bord, semn ca erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gand sa rezolv totul la Bucuresti, insa nu am mai reusit sa ajung", a declarat Dinescu, miercuri la pranz, pentru Mediafax.

Poetul a povestit ca la un moment dat pe drum, in timp ce avea putin peste 100 de kilometri la ora, una dintre roti i s-a blocat, masina iesind de pe sosea si izbindu-se de un copac.

"Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu venea nimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar masina a fost complet distrusa. Eu am scapat doar cu cateva julituri, deci nu s-a intamplat, slava Domnului, nimic grav", a declarat Dinescu.

El a mai spus ca a fost testat de politisti pentru alcoolemie, rezultatele indicand ca nu a baut absolut nimic, la momentul transmiterii acestei stiri el declarand ca se afla "intr-un cabinet medical pentru a-i fi ingrijite ranile minore".

"Am scapat doar cu cateva julituri, deci pot spune ca am mai fentat o data moartea. Dusmanii mei sa mai astepte", a declarat Dinescu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ot, comisar Claudia Radu, Mircea Dinescu conducea un autoturism BMW pe DN 6 Caracal-Craiova, iar la un moment dat masina a parasit partea carosabila si s-a izbit de un pom de pe marginea soselei.

"Soferul a suferit traumatisme usoare si a fost transportat la Spitalul din Caracal", a declarat Claudia Radu.

In prezent Politia Rutiera cerceteaza imprejurarile in care sa-a produs accidentul.

sursa:Hotnews

foto:Intact Images

Carne stricata scoasa la vanzare intr-un supermarket din Oradea... Bucuresti, cea mai urata capitala din Uniunea Europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x