Antena Căutare

Bucuresti: Chiliman solicita referendum pe tema desfiintarii sectoarelor Capitalei

Andrei Chiliman, presedintele PNL Bucuresti si primarul Sectorului 1, ii cere primarului general Sorin Oprescu sa initieze un referendum legat de desfiintarea primariilor de sector. El a precizat ca ii va inmana personal solicitarea lui Sorin Oprescu. In cazul unui refuz, Chiliman spune ca va incepe strangerea de semnaturi in acest scop.

"Acest proiect, pe care gruparea Udrea s-a ferit luni de zile sa il prezinte bucurestenilor, se bazeaza pe un singur argument: socoteala Elenei Udrea ca, prin targuieli politice la nivelul CGMB, ea si clica ei vor numi, din 2012 incolo, primarii de sector, un fel de directori de sector", a spus Chiliman.

"In temeiul art. 83 alin. 1 din Legea administratiei publice locale si a art.13., alin. 1 din Legea referendumului, ii cer public primarului general Sorin Oprescu sa initieze in termen de o saptamana procedurile de declansare a unui referendum local in municipiul Bucuresti pe tema desfiintarii sectoarelor Capitalei. (...) Daca domnul Oprescu va refuza sa raspunda in termen de o saptamana, voi initia aceste proceduri impreuna cu bucurestenii. Vom strange noi numarul necesar de semnaturi pentru declansarea referendumului", a mai spus primarul Sectorului 1.

Sursa: Antena3

Bucuresti, accident pe sine: Tramvaiele de pe linia 41, blocate... MApN incearca sa se disculpe: Tabelele cu pensiile militare recalculate, pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x