Antena Căutare

MApN incearca sa se disculpe: Tabelele cu pensiile militare recalculate, pe Internet

Ministerul Apararii Nationale va publica, miercuri, pe site-ul institutiei, tabelele cu datele pentru cele 21.717 dosare ale pensionarilor militari procesate pana la 31 decembrie 2010, fara a da publicitatii insa si numele acestora.

Reprezentantii MApN sustin ca isi propun sa demonstreze in acest fel ca pensiile militare pentru cei care au cariera militara completa si pensie pana la 3.000 de lei nu vor scadea.

De asemenea, MApN vrea sa arate ca pensiile nu vor scadea ci, dimpotriva, vor creste, in mare parte, si pentru cei cu cariera militara incompleta si pensii pana la 3.000 de lei.

MApN a mai precizat ca alte aproape 5.000 de dosare de pensie au fost procesate de la inceputul anului 2011.

Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) urmeaza sa participe, in 24 ianuarie, la un mars de protest in Bucuresti. Acestia sunt nemultumiti de scaderea pensiei dupa recalculare si de faptul ca MApN, MAI si SRI refuza sa aplice hotararile ICCJ.

Sursa: Antena3

Bucuresti: Chiliman solicita referendum pe tema desfiintarii sectoarelor Capitalei... Al treilea deces cauzat de gripa porcina: O femeie insarcinata in luna a 7-a din Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x