Antena Căutare

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 350 de milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare în vederea pregătirii pentru a reduce riscurile de răspândire a coronavirusului

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, marţi seară, cu 350 de milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare în vederea pregătirii pentru a reduce riscurile de răspândire a virusului, a anunţat şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, marţi seară, la finalul şedinţei de Guvern.

Ionel Dancă anunţă că autorităţile române au suficiente stocuri de materiale necesare pentru gestionarea cazurilor medicale care au legătură cu COVID-19 şi spune că noi achiziţii se vor face curând, bugetul Ministerului Sănătăţii fiind suplimentat.

”În acest moment, stocurile de materiale necesare sunt suficiente, pe de altă parte e în pregătire achiziţia de noi materiale sanitare pentru perioada următoare”, a firmat Dancă.

El a precizat că Ministerul Sănătăţii şi instituţiile implicate iau ”toate măsurile necesare pentru diminuarea efectelor” virusului.

În România au fost confirmate 29 de cazuri de coronavirus.

Sursa : news.ro

Cum arată și cum se face un test de coronavirus... Grup de lucru coordonat de Guvern şi Administraţia Prezidenţială pentru evaluarea efectelor epidemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x