Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa procurorii DIICOT: ”Au căzut la înțelegere cu Dincă!”

Au ieșit la iveală noi detalii despre cazul de la Caracal, iar acum, bunicul Luizei Melencu, bunicul fetei dispărute la mijlocul lunii aprilie, a făcut publică o ipoteză uluitoare.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa procurorii DIICOT: ”Au căzut la înțelegere cu Dincă!”
Răsturnare de situație în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa procurorii DIICOT: ”Au căzut la înțelegere cu Dincă!”

Mai exact, acesta este de părere că procurorii DIICOT ar fi căzut la înțelegere cu Gheorghe Dincă având în vedere lipsa de informații și incapabilitatea autorităților de a le oferi ceva concret cu privire la moartea nepoatei sale.

”Serviciile secrete, SRI, ne-au bulversat, nu avem încedere în DIICOT. Ce au facut concret pentru noi? Nu suntem naivi să credem ce zice Dincă! Minte! Au făcut înţelegeri! Dincă a fost un pion”, a acuzat Stelian Iordache.

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

Ba mai mult, acesta susține că este foarte supărat după ce a fost la Cotroceni, întrucât au fost primiți de un consilier care nu era de profesie jurist și că nu le-a oferit nimic concret referitor la cazul Luizei. În plus, avocata familiei Melencu era cât pe ce să nu fie primită.

Vorbe, promisiuni, nimic concret, preşedintele a fost ocupat, nu a avut timp să se ocupe de noi, ne-a pasat unui consilier care nu era de profesie jurist. Eu nu am înţeles nimic, am purtat un dialog cu doamna avocat, a fost la un pas să nu o primească, am zis că plec dacă doamna nu ne reprezintă… Să fii preşedintele ţării, să ai serviciile la îndemână şi să nu ne spui ceva concet, nu se poate!”, a spus Stelian Iordache la un post de televiziune.

Stelian Iordache a mai spus că tot ce s-a făcut până acum în cazul nepoatei sale este de-a dreptul inutil și că nimeni nu mișcă nimic pentru a rezolva situația.

Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: ”Nu a văzut pe nimeni. Sunt probe ADN...”

”Ne-a amăgit, ne-a dus cu vorba. A schimbat nişte oameni, dar tot nimic… Nu ne ajută nimeni. E chiar aşa greu la judeţul ăsta, Olt, să se facă ceva? Cu reţelele astea care se ştiu… S-au schimbat şefi de Poliţie, dar cu ce ne încălzeşte pe noi? Nimeni nu face nimic ca să ne ajute”, a mai spus Stelian Iordache.

Luiza Melencu a dispărut de acasă la începutul lunii aprilie. Ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, însă autoritățile nu au stabilit, deocamdată, dacă mărturisirile lui bărbatului din Caracal se confirmă.

Florin Cîțu a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu pensiile românilor în anul 2020! „La leneși, acolo sigur se va umbla”... Nu, nu e o glumă! Poliția Locală, desființată într-un oraș din România. Explicația primarului: ”Nu prea își avea rostul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x