Căutare Live

Cabluri furate pe ruta Bucuresti Nord – Pajura. Trenurile vor avea intarziere

Persoane necunoscute au taiat opt cabluri de la instalatiile de semnalizare si au furat aproximativ 20 de metri de cablu pe ruta de circulatie Bucuresti Nord – Pajura, informeaza compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA. Din aceasta cauza, trenurile de la/spre Constanta si Galati vor inregistra intarzieri de intre 60 si 80 de minute.De asemenea, datorita intarzierilor semnificative pana la ora 11.00, urmatoarele trenuri de calatori au fost anulate: Acceleratul 1799 Pitesti - Curtea de Arges; Acceleratul 1792 Curtea de Arges - Golesti; Acceleratul 1791 Bucuresti Nord - Pitesti; Acceleratul 1886 Targoviste - Titu; Acceleratul 1883 Titu - Targoviste; Acceleratul 1794 Titu - Bucuresti Nord; Rapidul 686 Constanta - Bucuresti Nord

Calatorii afectati de aceste anulari au fost directionati la trenurile urmatoare aflate in circulatie, la intervale de aproximativ 60 de minute.

Echipele de interventie se afla la fata locului si desfasoara lucrari de inlocuire a cablurilor furate, astfel incat circulatia trenurilor sa fie reluata in conditii normale de trafic.

CFR recomanda calatorilor sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 (trafic intern), la numarul 021.319.0358 (Biroul Relatii cu Publicul din Gara de Nord Bucuresti).

Foto: Intactimages


Variante ocolitoare de 300 de milioane de euro... 5 tineri surprinsi de avalansa au scapat cu viata...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri