Căutare Live

Moarte învăluită în mister. Tânără de 29 de ani, găsită moartă într-un lac din Tulcea. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Moarte învăluită în mister într-o localitate din Tulcea, unde trupul neînsuflețit al unei tinere a fost descoperit într-un lac. 

Potrivit primelor informații, este vorba despre o tânără de 29 de ani, din județul Tulcea, care dispăruse de acasă în cursul zilei de 11 iunie.

”La data de 12 iunie, cadavrul unei femei a fost observat plutind pe lacul Ciuperca, din municipiul Tulcea. Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba de o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată în după amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Tulcea pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea tragicului eveniment”, a declarat Irina Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Ce se întâmplă cu românii care produc sau vând miere cu adaosuri de zahăr. Atenție, sancțiunile sunt drastice!... România, lovită de furtuni violentă și bucăți mari de gheață. Oamenii, avertizați prin RO-ALERT să rămână în case: ”Vrem...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x