Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Moarte învăluită în mister. Tânără de 29 de ani, găsită moartă într-un lac din Tulcea. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Moarte învăluită în mister într-o localitate din Tulcea, unde trupul neînsuflețit al unei tinere a fost descoperit într-un lac. 

Potrivit primelor informații, este vorba despre o tânără de 29 de ani, din județul Tulcea, care dispăruse de acasă în cursul zilei de 11 iunie.

”La data de 12 iunie, cadavrul unei femei a fost observat plutind pe lacul Ciuperca, din municipiul Tulcea. Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba de o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată în după amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Tulcea pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea tragicului eveniment”, a declarat Irina Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Recomandari