Cadoul Orchestrei Simfonice Bucureşti, cadou special de Paște pentru toți românii

100 de artişti au cântat la un ison: " Hristos a înviat. Este cadoul Orchestrei Simfonice Bucureşti, pentru toţi românii, cu ocazia sfintelor Paşti. Un mesaj plin de speranţă şi căldură menit să aducă un strop de alinare în aceste zile, în care credinţa şi încrederea ne sunt puse la încercare.

O sută de artişti s-au reunit într-un glas, în aceste momente în care trebuie să fim mai uniţi ca niciodată. Un mesaj de suflet menit să ne umple casele cu iubire şi speranţă.

Platforma online Antenaplay, program special pentru un Paşte fericit

Lumina este cea de care avem cu toţii nevoie, în aceste zile, "Când norii grijilor și ai panicii se abat peste noi", spune Doru Todoruţ.

"Apelați la un specialist!" Mesajul unui preot pentru cei care se tem de coronavirus. Cum să-ți învingi frica

"O compoziție superbă şi o orchestrație divină, căreia sper din tot sufletul să-i facem si noi soliștii față, într-un videoclip foarte inspirat, dedicat în cinstea Învierii Domnului Iisus", spune Adrian Daminescu.

Programul de Paște de la Antena 1. Iisus din Nazareth, ediție specială "Acces Direct" și startul finalei "Asia Express"

Luminița Anghel, Paula Seling, Oana Sârbu, Adrian Daminescu, Felicia Filip, Marcel Pavel şi mulţi alţi artişti au luat parte la proiectul muzical "Hristos a Înviat", oferit publicului pe paginile online de Facebook şi Youtube.

Ultimele știri