Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Călătorii fără mască, întorși din drum de la metroul din București. Se fac verificări în toate stațiile

Se fac verificări ample la stațiile de metrou din Capitală. Bucureștenii care nu au avut mască de protecție au fost opriți de agenții de securitate. Din 15 mai, odată cu intrarea în starea de alertă, acoperirea nasului și a gurii în spațiile închise este obligatorie.

Călătorii fără mască, întorși din drum de la metroul din București

Hepta

Agenții de securitate i-au oprit pe cei care nu purtau mască, iar dacă nu au avut nicio variantă de a-și acoperi nasul și gura, oamenii nu au fost lăsați să intre în subteran.

În această dimineață nu există un tranzit destul de mare la metrou, deși starea de urgență în România a expirat, notează Antena 3. Sute de mii de români se întorc la muncă dat fiind faptul că munca de acasă a fost doar pe timpul stării de urgență.

Citește și: România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân închise!

Măsuri luate la metrou din 15 mai

La metrou și spațiile închise purtarea măștii e obligatorii. Există niște marcaje care stabiliesc un traseu să ne țină departe de alte persoane. Există și aparate de dezinfectat.

Recomandari