Căutare Live

Evaluare Naționala clasa a II-a, a-IV-a si a IV-a. Modele de subiecte și ce trebuie să știi

Evaluare Națională clasa a a II-a, a IV-a și a VI-a. Calendar evaluări naționale și modele de subiecte. Teste Evaluare Națională pentru elevii din clasele 2, 4 și 6 și ce trebuie să știi.

modele de subiecte evaluare nationala

Evaluare Națională clasa a a II-a, a IV-a și a VI-a. Calendar evaluări naționale și modele de subiecte. Teste Evaluare Națională pentru elevii din clasele 2, 4 și 6 și ce trebuie să știi.

După vacanța de Paște 2019, care se va desfășura în perioada 20 aprilie -5 mai, începe semestrul II din anul școlar 2018-2019. Potrivi calendarului aprobat de Ministerul Educației, elevii de gimnaziu, clasele a II-a, a-IV-a și a VI-a, vor susține testele de evaluare națională.

Aceste evaluări naționale au ca scop verificarea cunoștințelor dobândite. Rezultatele vor fi comunicate doar părinților, așadar ele nu vor fi făcute publice.

Calendar Evaluare Națională 2019. Modele de teste pentru clasa a II-a

În perioada 7-10 mai 2019, copiii de clasa a II-a vor fi evaluați la Limba română, scris și citit, și la Matematică.

Subiectele sunt concepute de Ministerul Educației după modelul PISA. Rezultatele nu vor fi trecute în catalog și nici nu se anunță la clasă. Astfel că, fiecare părinte va afla direct de la învățătoare în ce măsură copilul cunoaște informațiile prevăzute de programa școlară și cum s-ar putea acoperi eventualele lacune.

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa a II- scris, citit, matematică

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa a II-a, Limba Materna

Calendar Evaluare Națională 2019. Modele de teste pentru clasa a IV-a

În perioada 14- 16 mai 2019, elevii de clasa a IV-a vor susține Evaluarea Națională. Copiii care termină anul acesta învățământul primar vor susține o testare la Limba română, Matematică și Limba maternă. Nici în acest caz notele nu se trec în catalog. Ele vor fi comunicate de către învățător doar părintelui.

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa 4 - Română, Matematică, Limba Maternă

Calendar Evaluare Națională 2019. Modele de teste pentru clasa a VI-a

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

În perioada 22 - 23 mai 2019, elevii claselor a șasea vor susține testările la Limba și Comunicare, Matematică și Științe ale Naturii.

Modele de subiecte Evaluare Națională, clasa a VI-a - Limbă și Comunicare

Modele de subiecte Evaluare Națională, clasa a VI-a - Matematică

Modele de subiecte Științele Naturii - clasa a VI-a

Evaluarea Națională 2019 pentru elevii de clasa a VIII-a

Prima probă scrisă din cadrul examenului va avea loc la Limbă Română, în data de 18 iunie. Următoarea probă scrisă, la matematică, se va desfășura în data de 20 iunie, iar ultima, la limbă și literatură maternă-pentru elevii care au studiat această disciplină, este programată în data de 21 iunie.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 25 iunie (până la oră 12:00), procedura urmată de înregistrarea contestațiilor, în intervalul orar 14:00-20:00.

Citește și:

Structură an școlar 2018-2019. Evaluările naționale încep marți, 7 mai 2019

Vacanța de Paște 2019 elevi. Când încep evaluările naționale pentru clasa a II-a, a IV-a și a VI-a

Vremea - Ro-Alert: Cod portocaliu de inundații pentru 12 județe din România... Papa Francisc în România. 10 secrete din viața Suveranului Pontif...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri