Antena Căutare

Calendar ortodox, 5 februarie. Paraclisul Sfintei Mucenițe Agatha vindecă femeile bolnave de cancer la sân

Biserica o pomenește pe Sfânta Muceniță Agatha, ocrotitoare a femeilor bolnave de cancer. 

Calendar ortodox. La data de 5 februarie, Biserica o pomenește pe Sfânta Muceniță Agatha, ocrotitoare a femeilor bolnave de cancer.

Sfânta Muceniță Agatha s-a născut în cetatea Panormos, din insula Sicilia Știm și că ea a fost frumoasă și bogată.

Calendar ortodox, 5 februarie. A fost ceruta in casatorie de dregatorul Cvintian, însă, a refuzat pentru ca a ales sa traiasca pentru Hristos. Este incredintata unei femei necredincioase, Afrodisia, cu scopul ca aceasta sa o faca sa lepede credinta in Hristos. Avand in vedere ca nu a dat curs cererii in casatorie si ca nu a renuntat la renuntat la credinta in Hristos, va fi supusa la mai multe chinuri. Din acestea amintim ca i-a fost taiat pieptul, cu un cleste de fier.

Despre vindecarea sa in chip minunat, se știe că: "La miezul noptii i s-a aratat Sfantul Apostol Petru, cu chipul batran si cinstit, purtand in mainile sale multe doctorii. Eu stateam si priveam la tine în ceasul acela, când ai rabdat chinurile si am cunoscut ca este cu putință să se tamaduiască pieptul tau; pentru aceea am si venit aici". Sfanta mucenita Agata a raspuns: "Eu niciodată n-am obisnuit trupul meu cu nici un fel de doctorie".

Se crede că puterea vindecătoare a Muceniței Agatha este atât de mare, încât poate face minuni și în ce privește femeile suferinde de cancer la sân.

Imaginile groazei într-un spital din România anului 2018. Pacienţii cu boli infecţioase sunt internaţi în saloane care a... Grav accident feroviar în Statele Unite. Doi oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi, după ce un tren de pasageri şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x