Căutare Live

Calin Stoia a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Calin Stoia, judecat pentru trafic de influenta intr-un dosar separat de cel de coruptie in care este judecat si fostul primar al Clujului Sorin Apostu, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Cluj, la doi ani de inchisoare cu suspendare, sentinta nefiind definitiva, anunta Mediafax. Sentinta poate fi atacata cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.

Procurorii DNA Cluj l-au trimis in judecata pe Calin Stoia, cercetat in cauza in care este acuzat si fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, intr-un alt dosar dupa ce ar fi promis unor persoane ca va interveni pe langa functionari publici din Guvern pentru alocarea de bani prin HG pentru o comuna valceana.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj l-au trimis in judecata pe Calin Stoia in acest dosar in care este acuzat de trafic de influenta, informa, in 21 decembrie 2011, DNA.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au stabilit ca, in 28 august 2011, Calin Stoia a lasat sa se creada fata de un denuntator ca are influenta, prin intermediul unor persoane, asupra unor functionari publici cu atributii de decizie in cadrul Guvernului pe care ii poate determina sa aprobe alocarea prin hotarare de Guvern a unei sume de bani pentru Primaria comunei Ionesti, judetul Valcea. Suma ar fi fost provenita din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pe anul 2011.

Sursa: Antena3.ro

UPDATE! Incendiu in Masivul Bucegi: Doua elicoptere intervin pentru lichidarea flacarilor... Incendiu de vegetatie, in zona lacului Vacaresti!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri