Antena Căutare

Când au apărut vânătăi inexplicabile pe corpul copilului ei, a intrat în panică. Medicii s-au speriat când l-au văzut pe micuț

Totul a început cu doar câteva bubițe pe corp ce păreau a fi doar o iritație, mai târziu însă mama micuțului în vârstă de trei ani avea să afle că al său copil suferă de o afecțiune gravă. Ce au descoperit medicii.

imagine cu mama si copilul care avea vanatai pe corp Galerie
Medicii s-au speriat când l-au văzut pe micuț. | Profimediaimages.ro

Charlotte Squibbs, o tânără mamă în vârtă de 38 de ani, a observat că fiului ei Tommy, în vârstă de trei ani, au început să îi apară mici coșuri pe corp. A crezut inițial că este vorba de o iritație cauzată de expunerea la soare în urma vacanței pe care au avut-o în Franța. Mai târziu, când vânătăi inexplicabile au început să îi acopere tot coprul, teama a cuprins-o. Diagnosticul pus de medici micuțului ei i-a dat întreaga viață peste cap.

Deși mama a trei copii, în vârstă de 38 de ani, nu a fost inițial îngrijorată, cu timpul, când vânătăile inexplicabile au început să apară, ea a început să simtă că ceva nu este în regulă.

Citește și: Un bărbat fără nicio pregătire juridică a câștigat 26 de procese și a încasat onorariu. Cum a fost posibil

Ceea ce a apărut inițial ca o iritație s-a transformat într-o boală gravă. Copilașul de trei ani suferă de leucemie

Ea și soțul ei, Daniel, în vârstă de 40 de ani, au reacționat rapid și l-au dus pe micuț de urgență la medicul de familie. Aceștia i-au sfătuit pe părinți să meargă imediat la spital pentru investigații suplimentare, iar acolo, copilul a fost diagnosticat cu leucemie.

"Am crezut că micuțul meu a dezvoltat o iritație cauzată de căldură din timpul vacanței în familie, dar ulterior s-a dovedit a fi o afecțiune gravă - CANCER," a declarat femeia.

"Am fost șocată și extrem de supărată, deoarece nu aveam nicio idee la ce să ne așteptăm - nu puteam să nu ne temem de ce e mai rău."

"Sunt absolut dezolată că băiețelul nostru trebuie să treacă prin asta și mi-aș dori să putem face schimb de locuri. A fost un coșmar devenit realitate și sunt speriată de felul în care va evolua această bătălie".

Citește și: O mireasă cere divorțul, la doar o zi după nuntă, din cauza unui gest inofesiv făcut de noul soț. Ce regulă importantă a încălat

Familia, din care mai fac parte Louie, în vârstă de nouă ani, și Reggie, în vârstă de șase ani, tocmai se întorsese din escapada lor de vară în Franța, pe 28 august 2023.

În câteva zile, a început să apară erupția cutanată, alături de semne de oboseală și vânătăi severe.

La început, s-a crezut că Tommy, care are sindromul Down, a luat o infecție virală - dar după reacțiile asistentelor, părinții au știut că era ceva mult mai grav.

Cei doi au dorit să atragă atenția asupra gravității acestei afecțiuni și să îndemne toți părinții să nu amâne controalele și vizitele la medic atunci când observă orice semn de neliniște cu privire la sănătatea copiilor lor.

Citește și: Femeia cu cele mai mari buze din lume plănuiește să aibă și cei mai mari pomeți. Ce intervenții estetice mai are în plan

Câți bani câștigă în România un deținut din închisoare și cum poate cheltui “salariul”. Statul îl ajută să facă și econo... Când se dă drumul la căldură. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti se pregătește să încălzească locuințele din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x