Antena Căutare

Când s-ar putea redeschide mall-urile în România. Nelu Tătaru, despre relaxarea măsurilor din 15 mai: "Facem o evaluare"

Președintele Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare după data de 15 mai, atunci când încetează starea de urgență. Înainte de precizările făcute la Cotroceni de șeful statului, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că aceste măsuri vor fi relaxate în mai multe etape și vor viza toate categoriile de vârstă.

Când s-ar putea redeschide mall-urile în România. Nelu Tătaru, despre relaxarea măsurilor din 15 mai: "Facem o evaluare"
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru | Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat luni că nu vor impune restricţii speciale vârstnicilor şi nici izolarea acestora, susţinând că atunci când autorităţile vor lua decizia de a relaxa restricţiile, acestea vor viza toate grupele de vârstă.

Deschiderea mall-urilor nu intră în primele etape de relaxare a măsurilor

Cât despre o posibilă redeschidere a centrelor comerciale și a mall-urilor, Tătaru este de părere că este necesar să mai treacă cel puțin trei luni, timp în care pericolul răspândirii și infectării cu Covid-19 să fie redus semnificativ.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: Relaxarea măsurilor, din 15 mai - VIDEO

'Măsurile de izolare funcționează și presiunea pe spitale e redusă. Măsurile de relaxare nu înseamna reluarea competițiilor sportive, a mall-urilor și a centrelor comerciale. Ne gândim după următorele 3 luni, este o dinamincă care trebuie evaluată', a precizat Nelu Tătaru, la digi24.ro.

Incident grav în Capitală! Două persoane infectate cu coronavirus au plecat cu taxiul de la spital: "15 minute au s... Gata cu speculațiile! Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x