Antena Căutare

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: Relaxarea măsurilor, din 15 mai - VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu membri ai Guvernului măsurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus. Relaxarea restricțiilor va fi făcută în pași, anunță Președintele.

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: Relaxarea măsurilor, din 15 mai - VIDEO
Klaus Iohannis | Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit marţi românilor, autorităţilor, preoţilor pentru modul în care au respectat recomandările refritoare la distanţarea socială cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, a mulţumit medicilor pentru eforturi şi a conadamnat cu fermitate manifestările violente, puţine, dar foarte vizibile din aceste zile.

Citește și: El este tânărul care a acceptat să fie vaccinat împotriva COVID-19

Măsuri de relaxare, implementate gradual după 15 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că autoritățile se gândesc la măsurile de relaxare după încheierea stării de urgenţă, în funcţie de evoluţia situaţiei, precizând că aceasta se va întâmpla treptat şi că va trebui să continuăm să trăim cu anumite restricţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Știre în curs de actualizare.

Mesajul lui Ludovic Orban pentru români, de Paște: "Sărbătorim Învierea diferit. Nu putem merge la biserică, să par... Orban: Nu a existat niciodată o dispoziţie în sensul de a se da amenzi la kilogram, în sensul de a se da plan de amenzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x