Căutare Live

Ultimă oră! Se deschid mall-urile, în România! Data a fost anunțată oficial! Când se vor redeschide cinematografele

Data la care se redeschid mall-urile, în România, a fost anunțată, marți, de ministrul economiei, Virgil Popescu, care a precizat că există, totuși, o condiție.

Ultimă oră! Se deschid mall-urile, în România! Data a fost anunțată oficial! Când se vor redeschide cinematografele

Ministrul economiei a anunțat că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu reprezentanții Guvernului și cei ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România, s-a stabilit deschiderea mall-urilor începând cu 15 iunie, condiția fiind o situație epidemiologică favorabilă.

„În urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie", a spus Virgil Popescu.

Ministrul a precizat că deocamdată nu este luată în calcul și deschiderea cinematografelor și locurilor de joacă.

„Atenție, valul 2 de coronavirus poate veni și în vară!”. Raed Arafat, semnal de alarmă! Ce a declarat despre mall-uri, cinematografe şi zone de food court

„Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate", a spus Popescu.

Reamintim că mall-urile sunt închise încă din luna martie, din momentul în care a fost declarată situație de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Încă un focar de coronavirus descoperit în România. Aproape 100 de muncitori, plasați urgență în izolare după ce mai mul...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri