Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

După terase, românii așteaptă cu ardoare redeschiderea mall-urilor. Raed Arafat a făcut anunțul

Românii așteaptă cu ardoare redeschiderea mall-urilor, iar autoritățile nu se grăbesc să ofere o dată oficială. Întrebat despre acest aspect, Raed Arafat a precizat că în mod cert data de 1 iunie rămâne doar pentru terase, urmând a fi discutată ulterior și cea pentru deschiderea marilor magazine.

Românii așteaptă cu ardoare redeschiderea mall-urilor

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a avut o intervenție la Antena 3, unde a declarat că mall-urile nu vor fi deschise la începutul lunii viitoare, ci, eventual, din 15 iunie.

"Asta nu cred că va fi din data de 1 iunie, dar vom vedea mâine (joi, n.r.) ce spun specialiștii. Greu de spus dacă de pe 15 iunie. Nu vreau să anticipez până nu discutăm complet în comisie și nu vreau să-mi asum eu niște lucruri care trebuie discutate cu colegii", a declarat Raed Arafat.

După terase, românii așteaptă cu ardoare redeschiderea mall-urilor. Raed Arafat a făcut anunțul

Arafat, despre redeschiderea mall-urilor; Foto: Hepta

Citește și: Al doilea val de coronavirus va exista în România, în iarnă. Profesorul Rafila: "Posibil să fie chiar mai multe cazuri"

"La hotel nu e problemă - și acum se poate merge la hotel. La activități în aer liber probabil că vor fi mai relaxate, dar nu înseamnă că vor fi fără restricții. O să ajungem cu siguranță la această situație și sper să avem o perioadă în care oamenii să poată să meargă și să aibă un concediu cât mai aproape de normal, dar cu măsurile care sunt de compensare", a mai spus Raed Arafat, potrivit sursei citate.

Recomandari