Antena Căutare

Se schimbă programul de lucru, în România. Ministrul Muncii a anunțat când se va trece la „munca flexibilă”

Guvernul va introduce sistemul de muncă flexibilă. Ministrul Muncii a anunțat când se va face trecerea la noul program de lucru.

Guvernul va introduce sistemul de muncă flexibilă în aproximativ o lună. Este anunţul făcut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce restricții îi așteaptă pe români de la 1 iulie. Anunțul făcut de Ludovic Orban: ”Nu vrem să punem în pericol sănătatea oamenilor!”

Astfel, statul va plăti perioada de muncă nelucrată de angajaţi. Angajatorul păstrează în acest mod mai mulţi oameni la muncă, iar statul nu mai acordă indemnizaţii de şomaj.

Programul nu se va bucura de acelaşi succes ca în Germania, cred sindicatele. Motivul? Angajatorii vor încasa bani de la stat, iar la finalul schemei guvernamentale vor concedia personalul de care n-au nevoie.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Ce restricții îi așteaptă pe români de la 1 iulie. Anunțul făcut de Ludovic Orban: ”Nu vrem să punem în pericol sănătate... Cum răspândesc asimptomaticii noul coronavirus. Nu prin aer! Gesturile banale ce pot îmbolnăvi mii de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x