Antena Căutare

Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră! Când se va afla gradul de imunizare la coronavirus a populaţiei din România

A început testarea la nivel naţional ce va arăta gradul de imunizare a populaţiei la infecţia cu noul coronavirus, după cum a anunțat, marți seară, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a precizat și când vor veni rezultatele.

Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră! Când se va afla gradul de imunizare la coronavirus a populaţiei din România
Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră! Când se va afla gradul de imunizare la coronavirus a populaţiei din România

„A început acel test de seroprevalenţă şi au început recoltările de la diverse laboratoare din judeţe şi continuă această recoltare. În acest moment a scăzut ritmul, pentru că trebuie să gestionăm o a doua cocoaşă a primului val pandemic, dar acel test merge în continuare. Rezultatele vor veni la începutul lunii septembrie", a precizat Tătaru, la Digi 24, potivit Agerpres.

Potrivit ministrului Sănătăţii, testul va arăta ce imunizare avem în acest moment şi poate previziona şi „un eventual val doi".

„Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”. Ariana, din Oradea, lecție pentru români!

„Trebuie să ne obişnuim să convieţuim cu acest virus, cel puţin un an, doi. Orice pandemie ne-a dat această experienţă, dar acesta este anul cel mai important şi în virtutea faptului că ne vom obişnui cu acest virus şi în speranţa unui vaccin anul viitor, şi în contextul în care toţi, chiar dacă e ceva nevăzut, am început să ne obişnuim", a mai spus Tătaru.

Noi restricții vor fi impuse în România, în contextul pandemiei de coronavirus. Detalii, AICI și AICI!

Bolnavii COVID-19, aduși la spital cu poliția! Ce se va întâmpla cu românii depistati pozitiv care au cerut să fie exter... O mare piață din București a fost închisă în această dimineață pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x