Când vom putea ajunge cu metroul la aeroport? Anunț oficial

Oficialii au transmis ca Magistrala 6 de metrou va fi finalizata cel mai sigur pana in anul 2020. Cand licitatia a fost lansata, aceasta linie cu 12 statii avea termen de executie de 4 ani, insa lucrarile nu au inceput.

Oficialii au transmis că Magistrala 6 de metrou va fi finalizată cel mai sigur până în anul 2020. Când licitația a fost lansată, această linie cu 12 staţii avea termen de execuţie de 4 ani, însă lucrările nu au început.

În prezent, se află în de­rulare procedura de atribuire a contractelor pen­tru exproprierea tere­nu­rilor care se află pe cu­loarul Magistralei 6 de metrou. De ase­menea, documentaţia pentru atri­buirea contractului de lucrări se află în faza de revizuire, în acord cu pre­ve­derile Contractului Naţional“, au declarat pentru ZF oficialii Metro­rex, com­pania care administrează me­troul bucureştean.

Magistrala 6, un proiect estimat la 1,3 miliarde de euro, zace de şase ani pe hârtie. Ea va lega Bucureștiul de Aeroportul Otopeni.

Turneul final al Campionatului European de fotbal din anul 2020, care va marca împlinirea a 60 de ani de la prima ediție a competiției, se va derula astfel în 12 orașe de pe Bătrânul Continent.

Dacă România se va califica la turneul final, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe Arena Națională din București.

Foto: pixabay

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri