Oficial! Când vor fi dublate alocațiile, în România! A fost anunțată data! Orban: „Am văzut prognozele şi putem avea resursele”

Prim-ministul Ludovic Orban și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, au anunțat când vor fi dublate alocațiile copiilor, în România.

Oficial! Când vor fi dublate alocațiile, în România! A fost anunțată data! Orban: „Am văzut prognozele şi putem avea resursele”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a prezentat, miercuri, în şedinţa de Guvern, proiectul de Ordonanţă de Urgenţă care prevede majorarea alocaţiilor.

Potrivit noii legi adoptate de Parlament, acestea trebuie majorate cu 300 de lei copiii între 2 şi 18 ani şi cu 600 de lei pentru cei între 0 şi 2 şi pentru copiii cu dizabilităţi de la 0 la 18 ani.

Klaus Iohannis, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile! „Ne găsim într-o situație complicată. Nu sunt bani pentru ce s-a propus inițial”

„Calendarul pe care îl propun pentru a avea suportul necesar în bugetul pe anul acesta şi cel pentru anii viitori ar fi următorul: o creştere de 20% de la 1 septembrie anul acesta, iar următoarele creşteri să fie făcute etapizat, de două ori pe an, anul viitor la 1 ianuarie şi 1 iulie, cu câte 20%, şi la fel în 2022”, a declarat ministrul Muncii.

23 de lei în plus la alocații, din august. Veniturile pentru copii și elevi ar urma să mai crească o dată în 2020, susține Ministrul Muncii

Violeta Alexandru a precizat că la realizarea proiectului s-a consultat cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor şi ai Ministerului Justiţiei.

„Practic, alocaţia dublată va fi la data de 1 iulie 2022. Am văzut prognozele şi putem avea resursele în ritmul de creştere a alocaţiilor”, a spus şi premierul Ludovic Orban.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri