Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Când vor fi redeschise mall-urile, în România! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră!

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că o decizie în privinţa redeschiderii mall-urilor în România va fi luată de autorităţi cu trei-patru zile înainte de data de 15 iunie. 

Când vor fi redeschise mall-urile, în România! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră!

Potrivit premierului, decizia cu privire la data la care se vor redeschide mall-urile se va fundamenta pe evaluarea Institutului Naţional de Sănătate Publică şi a Consiliului ştiinţific de suport care funcţionează alături de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

„Noi am gândit un plan de relaxare în paşi, din 15 în 15 zile, pe baza evaluărilor făcute de specialişti în funcţie de riscul epidemiologic aferent fiecărui tip ce activitate. Sigur că este posibilă şi că ne dorim, încetul cu încetul, reluarea tuturor activităţilor, dar deocamdată este prematur să spunem 100%.

Avem în vedere şi acest lucru, să deschidem mall-urile, să deschidem şi alte activităţi, dar numai după o evaluare care va fi făcută cu 3-4 zile înainte de data de 15 iunie vom lua o decizie”, a declarat Orban, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă mall-urile vor fi redeschise după data de 15 iunie.

„Protejaţi-vă!”. Ludovic Orban, avertisment pentru toți românii! Când ar putea să reapară restricții!

Prim-ministrul a adăugat că Guvernul îşi doreşte să ia „decizii cât mai rapide", dar „asta depinde de evoluţia epidemiei", potrivit Agerpres.

Premierul a participat, vineri, la evenimentul de lansare a proiectului „Produs în Arie Naturală Protejată" organizat în aria naturală protejată de la Cernica.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro