Antena Căutare

Capitala, invadata de omizi

Omizile au invadat capitala. In timp ce copacii au ramas fara frunze, parintii sunt disperati ca nu-si mai pot scoate copiii in parcuri din cauza lor. Dupa zeci de sesizari, primaria a iesit la atac. Masinile care imprastie insecticid patruleaza deja prin trei sectoare cu probleme.

Canicula din ultima luna a umplut spatiile verzi dintre blocuri, pomii, dar si zidurile cladirilor de omizi, spre disperarea locatarilor care dau de larvele pufoase la tot pasul.

Frunzele de dud si de artar sunt preferatele omizilor. Asa se face ca in 2 saptamani de la invazie zeci de arbori au fost distrusi. Masinile cu solutie impotriva omizilor imprastie deja otrava pe copaci si spatiile verzi din sectoarele 4 si 5.

Cea mai afectata zona a Capitalei este acum sectorul 4, unde omizile au atacat mai bine de jumatate dintre arbori. Bucurestenii care nu mai au rabdare ca masina de stropit sa ajunga pe strada lor, pot stropi si singuri. Costa circa 700 de lei pentru 1000 de metri patrati. E nevoie insa de 2 tratamente succesive pentru ca operatiunea sa aiba succes.

Tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi gata pe 20 iulie... BAC 2012: Un elev orb, eliminat pentru copiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x