Antena Căutare

Dosarul bancherilor: Mihai Stan, "capul" gruparii de fraudare a bancilor, a fost retinut

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut, vineri seara, in urma unei ordonante remise de autoritati pentru 24 de ore.

Mihai Stan a fost la Sectia 15 de Politie pentru audieri.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Teorism (DIICOT) au retinut 33 de persoane, printre care unul dintre liderii gruparii - Daniel Ruse si vicepresedintele BRD - Alexandru Claudiu Cercel-Duca, Florian Dragos Diaconescu - fost general DIE si fratii Moga.

Aurel Saramet, suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri in urma cercetarilor din acest dosar, este cercetat in stare de libertate.

Joi au fost aduse la audieri 100 de persoane, intre care angajati ministeriali, dupa ce anchetatorii au descins la locuintele a 50 de suspecti si la sediile societatile acestora din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Sursa: Antena3

Povestea romanului care a impresionat SUA! Vinde gogosi ca sa stranga bani pentru o proteza... Dezastru ecologic la Caras-Severin: Mii de pesti, adunati cu sacii de locuitorii unui sat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x