Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caracal: Imagini cutremurătoare! Ce a văzut Alexandra Măceșanu înainte să fie omorâtă de Gheorghe Dincă

Au fost prezentate în exclusivitate detalii cutremurătoare din casa lui Gheorghe Dincă. Este vorba despre ultimele imagini pe care le-a văzut Alexandra Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către criminalul de la Caracal.

Alexandra Măceșanu, tânăra omorâtă de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat și mereu apar noi detalii șocante despre faptele comise de Gheorghe Dincă.

CE A VĂZUT ALEXANDRA MĂCEȘANU, CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE SĂ MOARĂ

Anchetatorii au descoperit locul în care se afla Alexandra Măceșanu în momentul în care a apelat la serviciul de Poliție, în încercarea ei de-a se salva din ghearele criminalului de la Caracal.

citește și: Caracal: Bunicul Luizei Melencu a dezvăluit o coincidență stranie! Ce plănuia tânăra ucisă de Gheorghe Dincă

Tânăra a încercat să descrie cu lux de amănunte ceea ce poate observa în preajmă, pentru a ajuta oamenii legii să ajungă la ea și s-o salveze.

Totuși, polițiștii au ajuns prea târziu la casa lui Gheorghe Dincă și, din declarațiile acestuia, a reieșit faptul că în timpul nopții criminalul de la Caracal a omorât-o și i-a incinerat trupul într-un butoi din curtea casei sale.

În reportajul prezentat de cei de la Antena 3 sunt prezentate în exclusivitate ultimele imagini pe care le-a observat Alexandra Măceșanu, înainte de-a fi ucisă.

Fata a vorbit despre platforma mașinii lui Gheorghe Dincă, despre fiarele din curte, despre gardul roșu și despre copacul înalt, dar toate aceste elemente precise nu au fost de ajuns pentru ca oamenii legii s-o salveze la timp.

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată.

Caracal: Imagini cutremurătoare! Ce a văzut Alexandra Măceșanu înainte să fie omorâtă de Gheorghe Dincă

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ucise de către Gheorghe Dincă

Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari