Live acumFilm: Transformers 3 (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Caracal: Iubitul Luizei, dezvăluire șocantă! Detaliul ce schimbă ancheta: „Nu a venit niciodată...”

Răsturnare de situație în cazul crimelor de la Caracal, după ce a ieșit la iveală un detaliu incredibil despre Luiza Melencu, fata dispărută în urmă cu câteva luni. 

Răsturnare de situație în cazul crimelor de la Caracal, după ce a ieșit la iveală un detaliu incredibil despre Luiza Melencu, fata dispărută în urmă cu câteva luni. Fata a avut o relație cu Alex, un tânăr de 20 de ani, ce a durat câteva luni (din lunile de iarnă și până în luna dispariției sale). Cei doi tineri au ales să se despartă chiar cu o zi înainte ca fata să dispară fără urmă.

IUBIT LUIZA MELENCU. Recent s-a aflat că băiatul, iubitul Luizei Melencu, a venit din Italia în România și a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar așteptat!

IUBIT LUIZA MELENCU. Chiar dacă mulți au crezut că băiatul este audiat în fața oamenilor legii, așa cum s-a tot vehiculat, iată că adevărul este altul! Chiar mama tânărului a dezvăluit recent că băiatul ei a fost „audiat” printr-o scurtă conversație telefonică. În plus, mama lui Alex susține că acesta nu a fost niciodată la DIICOT și că a ținut în permanență legătura cu polițistul care l-a investigat, până acum.

Luiza Melencu și mama sa

IUBIT LUIZA MELENCU. „A fost audiat doar la telefon. Niciodată nu a fost audiat faţă în faţă. De la poliţie l-a sunat la telefon. Băiatul meu a fost audiat la o zi-două după dispariţia Luizei. A ţinut legătura prin mesaje cu acel poliţist. Nu a fost chemat niciodată la DIICOT. Pentru noi nu este nicio problmeă că băiatul este audiat. Vrem să dăm declaraţii, nu avem nicio problmeă.

IUBIT LUIZA MELENCU. Nu ascundem nimic, dacă putem să ajutăm cu mare drag. Luiza e un copil cuminte, se înţelegea foarte bine cu băiatul meu. Nu a venit niciodată în casa mea fără ştirea mamei sale”, a declarat mama fostului iubit al Luizei Melencu, informează cei de la fanatik.ro.