Antena Căutare

VIDEO- Revoltător! Acuzații grave dintr-un centru de carantină. Oamenii stau în frig cu geamurile sparte și cu gândaci în cameră

Acuzații grave la un centru de carantină din județul Satu Mare. Un bărbat acuză că în centru, condițiile de carantină sunt inadmisibile. Este frig, lipsește apa caldă și mâncarea, mai mult sunt plin de gândaci și geamurile sparte.

Un bărbat venit din Italia și dus într-un centru de carantină din județul Satu Mare, a prezentat condițiile inacceptabile în care se desfășoară carantina impusă cetățenillor veniți din zonele de risc crescut de contaminare cu coironavirus, conform PresaSm.

Imagini revoltătoare! Un tânăr contagios a fost filmat în timp ce contamina cu salivă o bară din metrou

”Situația de aici este tragică. Fără încălzire, fără apă caldă, am trăit toți în mașină. Suntem 16 persoane. Suntem fără mâncare, fără un doctor, deci noi și pădurea! O mizerie de nedescris! Oameni care au făcut 1.500 – 2.000 de kilometri, deci autoritățile sunt nule. Carantină înseamnă să nu avem legătură unul cu altul, dar ne-au luat 16 persoane și ne-au pus într-o cabană, asta e carantina! Dacă eu aș avea virus, ceilalți 15 oameni care sunt cu mine în două zile îi virusez pe toți! Oamenii aceia nu au nicio vină! Ar trebui să fim toți separați, cu măști, cu mânuși! Acesta nu este un centru de carantină ci un centru de virusare!”.

Cel mai bogat om din Europa, Jack Ma, doneaza 1,8 milioane de măști medicale și sprijină teste de coronavirus cu 100.000... COVID-19 pozitiv? Tot ce trebuie să ştii dacă ai luat coronavirus. Dacă ai aceste simptome, consultă imediat un medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x