Căutare Live

Mărturisirile sfâșietoare ale fratelui lui Daniel Pitei! Care era cea mai mare dorință a producătorului TV: ”Voia să ajungă acolo!”

Daniel Pitei, producător TV al unor emisiuni de succes, între care ”Burlacul”, ”Insula Iubirii”, s-a stins din viață la câteva luni de zile după ce mai mulți colegi de breaslă s-au mobilizat pentru a-l ajuta să se vindece. 

Daniel Pitei, producător TV al unor emisiuni de succes, între care ”Burlacul”, ”Insula Iubirii”, s-a stins din viață la câteva luni de zile după ce mai mulți colegi de breaslă s-au mobilizat pentru a-l ajuta să se vindece.

Diagnosticat cu o tumoră malignă a osului și a măduvei osoase, Daniel Pitei avea nevoie de ajutor pentru a putea susține cheltuielile cu tratamentul. Zeci de colegi de breaslă s-au unit, iar povestea lui a fost prezentată și la ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Daniel Pitei era, însă, extrem de optimist și spera să depășească această perioadă dificilă din viața lui, ca să se întoarcă la muncă, după cum a povestit fratele lui.

Doliu în România! Un mare producător TV s-a stins din viață după o lungă suferință! Horia Brenciu a făcut anunțul: ”Dragule, stai liniștit...”

”Este foarte gravă. Avea metastaze de gradul trei, intrase pe morfină, oasele se văd albe, dacă nu au nimic. El avea, însă, coloana neagră. Exista riscul să rămână paralizat. Din punct de vedere moral, se simte ba bine, ba rău, uneori voia să facă toate procedurile rapid, ca să ajungă la muncă. Tot speră că o să ajungă la muncă, să filmeze. Lupt să-i îndeplinesc dorința asta.”, mărturisea fratele lui Daniel, Lucian Pitei, la ”Totul pentru dragoste”.

Din păcate, însă, boala a fost mai puternică. Lucian s-a stins din viață la 44 de ani, după luni de zile în care s-a luptat cu boala necruțătoare.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... E oficial! Pacientul infectat cu o bacterie foarte periculoasă, în judeţul Teleorman, a luat bacilul din spital...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri