Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Ce număr de telefon are premierul Ludovic Orban! Surpriză pentru cei care îl sună

Recent, românii au aflat care este numărul de telefon mobil al premierului Ludovic Orban! Surpriza a fost uriașă pentru cei care au decis să îl sune pe prim-ministrul României.

Numărul de telefon al lui Ludovic Orban, făcut public pe internet

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a răspuns majorităţii cetăţenilor care l-au sunat la telefon, după ce PSD i-ar fi făcut public numărul personal de mobil.

CARE ESTE NUMĂRUL DE TELEFON AL LUI LUDOVIC ORBAN

Aflat într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda, Ludovic Orban a vorbit despre faptul că mulți români i-au aflat numărul de telefon și nu ezită să îl sune:

citește și: Restricții noi, în România? Orban, declarație de ultimă oră! „Ne gândim la toate mijloacele posibile ca să limităm răspândirea”

"Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. (...) Asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o.

Ce număr de telefon are premierul Ludovic Orban! Surpriză pentru cei care îl sună

Numărul de telefon al lui Ludovic Orban, făcut public pe internet

Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul", a declarat Ludovic Orban.

citește și: Premierul Orban, noi declarații despre carantinare: "Măsura va fi luată în orice oraș sau localitate cu număr mare de cazuri"

Acesta a adăugat faptul că mulţi dintre interlocutori nu credeau că vorbesc chiar cu premierul.

"Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie", a mai precizat Ludovic Orban.

Numărul de telefon al premierului Ludovic Orban este 0723 551 1XX.

Recomandari