Căutare Live

Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix.

Ceafa afumată, jambonul, slănina, pastrama, cârnăciorii şi murăturile arată apetisant. In realitate, sunt un pericol spun inspectorii de la protectia consumatorului, care au descoperit că toate au fost pregatite pe trotuar, iar apoi acoperite cu saci menajeri. Ca să se asigure că nu vor fi vândute, inspectorii le-au stropit cu clor.

În bucătăriile improvizate nu era respectată nicio normă de igienă. Inspectorii au găsit şi un teanc de etichete pe care vânzătorul trecea orice termen de valabilitate din pix.

Inspectorii au distrus 300 de kilograme de carne şi au dat amenzi de dat amenzi 18.000 de lei. Controale vor continua la toate târgurile de Crăciun din ţară

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Doamna Lenuța, îngrijitoarea toaletei publice din Cetatea Alba Carolina, a fost premiată. Cum a reușit un singur om să a...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri