Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix.

Ceafa afumată, jambonul, slănina, pastrama, cârnăciorii şi murăturile arată apetisant. In realitate, sunt un pericol spun inspectorii de la protectia consumatorului, care au descoperit că toate au fost pregatite pe trotuar, iar apoi acoperite cu saci menajeri. Ca să se asigure că nu vor fi vândute, inspectorii le-au stropit cu clor.

În bucătăriile improvizate nu era respectată nicio normă de igienă. Inspectorii au găsit şi un teanc de etichete pe care vânzătorul trecea orice termen de valabilitate din pix.

Inspectorii au distrus 300 de kilograme de carne şi au dat amenzi de dat amenzi 18.000 de lei. Controale vor continua la toate târgurile de Crăciun din ţară

Recomandari