Antena Căutare

Carne ținută PE JOS și vândută oamenilor, în cea mai mare piață din Capitală! Imagini revoltătoare, filmate cu camera ascunsă

Într-una dintre cele mai mari hale de carne din București, produsele care ajung pe mesele clienților sunt ținute pe jos, fără folei de protecție, la îndemâna oricui vrea să pună mâna pe ele. Autoritățile au declanșat o serie de controale după ce au văzut imaginile filmate de reporteri. 

Într-una dintre cele mai mari hale de carne din București, produsele care ajung pe mesele clienților sunt ținute pe jos, fără folie de protecție, la îndemâna oricui vrea să pună mâna pe ele. Autoritățile au declanșat o serie de controale după ce au văzut imaginile filmate de reporteri.

În hala uneia dintre cele mai mari pieţe din Capitală, puţini mai ţin cont de igienă. Carnea se vinde direct de pe jos. Nu se ştie de unde provine şi nici cât este de proaspătă.

Autorităţile au declanşat o serie de controale, după ce au văzut imaginile revoltătoare filmate de reporterii Antena 3.

După o singură razie, inspectorii ANPC au dat amenzi în valoare de 40.000 de lei și au retras de la comercializare peste 120 de kilograme de carne.

sursa: antena3.ro

Solstițiul de iarnă 2018. Mituri și adevăruri despre nașterea noului Soare... Solstițiul de iarnă 2018. Ce NU ai voi să faci pe 22 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x