Antena Căutare

Cartel Alfa: Trei salarii compensatorii de la Nokia sunt o gluma, trebuie 60 de salarii minime

Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, a declarat ca acordarea a trei salarii compensatorii pentru angajatii disponibilizati de la fabrica Nokia "este o gluma". La psustinand ca acestia ar trebui sa primeasca cel putin 60 de salarii minime pe economie. Cele mai slabe compensatii acordate de Nokia dupa inchiderea fabricii de la Bochum (Germania) si mutarea ei in Romania au fost de minimum 60 de salarii minime, ridicandu-se la 80.000-220.000 de euro de persoana, spus Hossu.

Cartel Alfa a furnizat sindicalistilor de la Nokia datele sintetice ale acordului pactului social din Germania cu datele economice si implicatiile economice privind inchiderea fabricii din Bochum. Sunt discutii legate de acompaniamentul social, pentru ca ideea de a pleca angajatii de la Nokia cu trei salarii compensatorii mi se pare o gluma buna, legata de efortul si sacrificiile facute. Cele mai slabe compensatii acordate la Bochum au fost la nivelul, in echivalent, nu valoric, a minim 60 de salarii minime ale landului, si s-au ridicat intre 80.000 si 220.000 de euro de persoana. Asta inseamna ca angajatii de la Jucu ar trebui sa primeasca de la Nokia intre 60 de salarii minime pe economie pana la 240 de salarii pe angajat, in functie de situatia familiala, vechimea in fabrica, numarul de ani muncitiVIDEO! Vezi cele mai emotionante reclame facute vreodata!... Avionul lui Funeriu, sabotat de un porc mistret la Iasi...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x