Antena Căutare

Avionul lui Funeriu, sabotat de un porc mistret la Iasi

O cursa Tarom retur pe ruta Iasi-Bucuresti in care se afla si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a fost impiedicata sa aterizeze pe aeroportul international din Iasi dupa ce aeronava a fost lovita la una din roti de un porc mistret.



"Joi, 29 septembrie, aeronava Tarom care opera cursa de la Bucuresti la Iasi si care a aterizat la Iasi la orele 22.25, a lovit un porc mistret dupa aterizarea pe pista, in timpul franarii. Procedura de franare si parcarea aeronavei au avut loc in deplina siguranta, insa cursa de retur a fost anulata din motive de siguranta, pentru verificarea integritatii trenului de aterizare", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Conducerea Aeroportului Iasi ridica din umeri si da vina pe gardul din sarma ghimpata care nu poate sa tina departe de pista animalele. Pasagerii de pe aceasta cursa au fost redirectionati pe cursele cu plecare din Iasi la orele 10.15 si 13.00.

Foto: Intact Images/ ecomagazin.ro

Cartel Alfa: Trei salarii compensatorii de la Nokia sunt o gluma, trebuie 60 de salarii minime... 300.000 de locuri de munca desfiintate in 2011. Vezi cea mai afectata zona!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x