Căutare Live

Castelul Bran, locul ideal pentru petrecerea de Halloween

Intrat deja in pielea celui mai faimos vampir al tuturor timpurilor si cu o amabilitate demna de un despot al Valahiei, gazda petrecerii de anul acesta ne intampina in castelul de la Bran.

"Gazda serii, in mod cert, va fi contele, ca in fiecare an. Oaspetii vor fi intampinati cu dansul ielelor. Vor face o mica oprire in temnita, unde vor gusta putina vodca neagra", ne spune managerul castelului Bran, Alex Priscu.

Groaza si teroarea par sa fi invaluit Brasovul. In vecinatatea castelului, proprietarii si-au transformat localurile in asa fel incat spiritele, varcolacii si vrajitoarele sa se poata distra in voie.

Infricosator e cuvantul care sta pe buzele tuturor. La fel si cocktailurile rosii sangerii si mancarurile preparate cu ingredientul salvator: usturoiul.

La castelul Bran, petrecerile vor incepe de joi. Turul locatiei va costa 50 de lei pentru adulti si 25 pentru copii.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Muzeul din service! Un constantean repara masini in acorduri de gramofon...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri