Antena Căutare

Cât costă chiria pentru un apartament dintr-un complex de lux de lângă București. Chiriașii plătesc bani grei pentru 3 camere

Fie că îți dorești să fii proprietar sau chiriaș într-unul dintre complexurile cunoscute din jurul Capitalei, trebuie să scoți bani frumoși din buzunar. Costul lunar al unei unei chirii într-un apartament de 3 camere din Ștefănești depăște 1000 de euro, la care se mai adaugă și utilităție.

imagini cu apartament nou Galerie
Cât costă chiria pentru un apartament dintr-un complex de lux din Ștefănești | Shutterstock

În ultima perioadă, tot mai multe persoane fug de aglomerația din București și se refugiază în localitățile din împrejurimi. Deși distanța între casă și Capitală este considerabilă, oamenii nu se feresc să scoată din buzunar sume frumușele pentru un plus de confort și puțin mai mult aer.

Dezvoltatorii cunosc deja această tendință și pun la dispoziție proprietăți pentru toate gusturile, dar și prețurile cresc direct proporțional cu preferințele. Iată ce chirie se cere pentru un apartament cu 3 camere într-un cunoscut complex din Ștefănești.

Cât costă chiria pentru un apartament într-un complex cunoscut din Ștefănești

Un tânăr cunoscut pe TikTok pentru clip-urile sale a mers într-un cartier de lux de pe lângă București pentru a afla cât costă chiria într-un astfel de apartament. Ghidat de chiriașă, acesta a făcut și un tur al casei care nu are un preț de lepădat.

Potrivit imaginilor, apartamentul se află la etajul 7, într-un bloc nou construit, în complexul din Stefănești, pentru care tânăra plătește lunar, nu mai puțin de 1.169 de euro.

Citește și: „Garsoniera de la Cluj” lovește din nou. Ce chirie cere un proprietar pentru a închiria încăperea cu WC-ul amplasat în bucătărie

Acesta este decomandat și dintr-un hol mare se intră aproape în toate camerele. Apartamentul are două dormitoare, două băi, o bucătărie utilată cu tot ce e nevoie și un living spațios. De asemenea, așa cum se poate observa în clip-ul de pe TikTok, are centrală proprie, dar și aparate de aer condiționat în fiecare cameră.

Locuința transmite au aer proaspăt, având pereți colorați și mobilă modernă, în stil scandinav, așa cum a dezvăluit chiriașa care e pasionată de design interior.

Piesa de rezistență este, cu siguranță, balconul extrem de mare. Pe balcon se poate ieși atât din dormitor, cât și din bucătărie unde acesta se deschid într-o adevărată terasă de aproximativ 30 mp. Terasa însă nu este amenajată și probabil fiecare proprietar/chiriaș este lăsat să aranjeze locul după bunul plac.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate aceasta, însă, așa cum ați aflat deja, prețul pentru o astfel de locuință nu este deloc mic. Chiar dacă este vorba doar de chirie, sumele ating prețuri frumușele. De exemplu, dacă vine vorba de achiziționarea unui aparatament cu 2 camere și 47 mp utili, plus două locuri de parcare, în același complet din Stefănești, prețul depășește 85.000 de Euro.

Citește și: Garsoniera bizară, unde plătești chirie peste 6500 de lei. Dormitorul, sufrageria și bucătăria sunt toate în același loc

Cât costă să închiriezi un șezlong pe litoralul românesc. Prețurile sunt uriașe în unele stațiuni... Trupa Coldplay vine în România pentru prima dată. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x