Antena Căutare

Cât costă cel mai scump apartament de pe litoralul românesc. Are o suprafață care i-ar face invidioși și pe proprietarii de case

Cel mai scump apartament de pe litoralul românesc valorează o adevărată avere.

Galerie
Cât costă cel mai scump apartament de pe litoralul românesc. Are o suprafață care i-ar face invidioși și pe proprietarii de case | Shutterstock

Tot mai mulți oameni investesc în proprietăți la malul mării. Însă, pasionații de mare, care vor să își achiziționeze locuințe aici, trebuie să știe că prețurile nu sunt cele mai mici.

Citește și: Evită să îți cumperi apartament la acest etaj. De ce nu este indicat

Cât costă cel mai scump apartament de pe litoral

Constanța reprezintă una dintre cele mai strategice zone din România pentru românii care au un statut financiar ridicat. Oamenii de afaceri sunt tot mai interesați de piața imobiliară din nordul litoralului, atât pentru dezvoltarea unor proiecte antreprenoriale, cât și pentru achiziționarea unei locuințe de lux.

Articolul continuă după reclamă

Cel mai scump apartament, situat în zona Faleza Nord, se vinde cu 765.000 de euro. Proprietatea dispune de cinci camere, trei băi, două balcoane și o suprafață care i-ar face invidioși chiar și pe unii proprietari de case. Mai exact, penthouseul are 280 de metri pătrați, notează gandul.ro.

Apartamentul se află la etajul 11 al unui bloc construit în anul 2009 și este situat la doar câteva minute de Marea Neagră. Așadar, priveliștea este, cu adevărat, impresionantă.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a te caza în apartamentul lui Jorge din Mamaia. Artistul a intrat în domeniul afacerilor

Proprietățile de pe litoral sunt tot mai căutate

Românii sunt tot mai interesați de proprietățile de la malul mării, ceea ce a făcut ca prețul la metru pătrat să ajungă și la 400 de euro. Alături de București și Cluj, Constanța se numără printre cele mai scumpe zone din țară, potrivit Fanatik.

„Chiar dacă preţurile sunt mari, să ştiţi că se fac tranzacţii. Discutăm, în principal, despre persoane cu venituri peste medie, care doresc să facă investiţii, să-şi protejeze sub această formă banii câştigaţi. Includem în această categorie navigatori, manageri de firme de top, în general oameni cu posibilităţi. Şi nu numai din Constanţa!

Bucureştenii sunt foarte interesaţi de apartamente în Mamaia sau în oraş, în zone căutate pentru închiriere. Iar recent, am încheiat documentaţia pentru o tranzacţie în cazul unei familii de români care locuieşte în Madrid, dar au cumpărat două apartamente în zona Campusului universitar.

Bineînţeles, noi, agenţii imobiliari, ne dorim cât mai multe tranzacţii, din asta trăim, din comisioane. Trendul este pe creştere şi nu cred că vom asista prea curând la o modificare spectaculoasă de piaţă”, a declarat un agent imobiliar, citat de sursa menționată mai sus.

Google a lansat un doodle nou pentru 19 iulie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația... Rezultate Loto azi, 21 iulie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x