Căutare Live

Cât costă Masa de Paște 2019. La ce preț poți găsi carnea de miel, cozonacul și ouăle

Cât costă Masa de Paște 2019. La ce preț poți găsi carnea de miel, cozonacul și ouăle. Află din articolul a1.ro, cât costă un kg de carne de miel, un cozonac și ouălele, în România, produsele specifice pe care românii le caută cu ocazia sărbătorii de Paște 2019

Cât costă Masa de Paște 2019. La ce preț poți găsi carnea de miel, cozonacul și ouăle. Află din articolul a1.ro, cât costă un kg de carne de miel, un cozonac și ouălele, în România, produsele specifice pe care românii le caută cu ocazia sărbătorii de Paște 2019

Suntem în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, cu doar 4 zile înainte de marea sărbătoare a Învierii Domnului. Creștin-ortodocșii se pregătesc pentru întâmpinarea acestei sărbători cu casele curate, cu sufletele curate și cu mesele bogate. Gospodinele se întrec în pregătirea preparatelor delicioase, așteptând musafiri la masă.

Piețele și supermarketurile sunt pline de cumpărători care se pregătesc de sărbătoare, făcând cumpărături pe ultima sută de metri. Majoritatea clienților este interesată de carnea de miel, ouă și cozonac. Iată prețurile estimative la care poți găsi cele mai importante bucate pentru masa de Paște.

Masa de Paște - Carnea de miel

Acesta este un produs tradițional, nelipsit de pe mele românilor de Paște. Fie că e vorba doar de friptura de miel sau alte preparate din carne de miel, românii aleg să cumpere un miel întreg sau doar o jumătate.

Într-unul dintre supermarketuri, prețurile pentru sortimentele din carne de miel pornesc de la 22 lei per kilogram ( pentru sfert anterior și cap de miel) și pot ajunge chiar și la 39 lei per kilogram ( pentru pulpa de miel cu os).

În alt supermarket, oferta pentru Sărbătorile Pascale este una mai variată. Astfel, vei găsi sfert față de miel cu 19.99 lei/kg, sfert spate de miel cu 32.99 lei/kg, miel întreg cu 27.99 lei/kg, jumătate de miel cu 29.49 lei/kg, spata de miel cu os cu 37.99 lei/kg, pulpa de miel cu os cu 39.99 lei/kg, ceafa de miel cu os cu 29.99 lei/kg, cotlet de miel cu os 43.99 lei/kg.

Masa de Paște - Carne de porc

Dacă nu îți place carnea de miel, carnea de porc poate deveni o alternativă. Iată prețurile cărnii de porc în apropierea Paștelui.

În unul dintre supermarketuri, ofertele la carnea de porc sunt variate și constă în pulpă de porc dezosată cu 16.99 lei/kg, filă de porc cu 19.99 lei/k, jambon de porc dezosat cu 12.49 lei/kg, mușchiuleț de porc cu 25.99 lei/kg și spată de porc fără os cu 15.99 lei/kg.

Alt supermarket oferă produse din carne de porc la prețuri diferite. Pulpa de porc fără os este 12.99 lei/kg, rasol de porc feliat cu 10.99 lei/kg, cotlet de porc cu 13.99 lei/kg, fleică de porc cu 17.99 lei/kg și mușchiuleț de porc 28.99 lei/kg.

Masa de Paște – Ouă

Un cofraj de ouă cu 30 de bucăți la unul dintre marile supermarketuri este la prețul de 12.99 lei. În schimb, 10 ouă fierte și vopsite sunt la prețul de 7.99 lei. În alt magazin, un cofraj de 20 de ouă proaspete XL costă 11.98 lei. Tot aici poți găsi 10 ouă vopsite la prețul de 13.99 lei.

Masa de Paște – Cozonac și pască

Cozonacul și pasca, nelipsite de pe masa de Paște, sunt la prețuri avantajoase în supermarketuri. Într-unul din supermarketuri găsești cozonac cu cacao, rahat, nucă și stafide la 1 kg la prețul de 16.99 lei. Un cozonac cu pricomigdale ajunge să coste 17.61 lei. Cozonacul bucovinean într-un alt supermarket ajunge să coste 44 lei/kg. Un cozonac la cutie, de 1 kg, costă 32.32 lei.

Variantele pentru pască nu sunt la fel de variate ca cele pentru cozonac, dar găsiți produsul la prețuri cuprinse între 17.9 lei ți 20.15 lei.

Sursă foto: pexels.com

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Tragedie imensă în Joia Mare! Elevul olimpic care a căzut de la etajul al patrulea a murit...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri