Antena Căutare

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la Eforie Nord. Un turist a rămas fără cuvinte când a văzut ce scrie pe bon

Un turist a rămas mut de uimire când a văzut cât trebuie să plătească pentru o porție de cartofi prăjiți. Ce a descoperit când s-a uitat mai atent pe bon.

colaj foto cartofi prăjiți Galerie
Cât costă o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord | Shutterstock

Un român a rămas uimit când a văzut cât a plătit pentru o porție de cartofi prăjiți în stațiunea Eforie Nord din Constanța. Deși stațiunea era cunoscută ca fiind una cu prețuri accesibile atât la cazare, cât și la mâncare, iată că lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme.

Intriga de pe litoral. Obiectul misterios din imagine ascunde o creatură care devine uriașă. Așa arată oul pe care îl depune

Suma pe care un turist român a scos-o din buzunar pentru o porție de cartofi prăjiți

S-a dat startul sezonului estival pe litoralul românesc și apar deja și primele dezamăgiri. Prețurile au crescut foarte mult în ultima vreme, atât la cazare cât și la mâncare, însă unele locuri lasă de dorit. Este și cazul unui turist care a vrut să se bucure de câteva zile la malul mării și a rămas cu un gust amar.

Turistul a povestit pe o rețea de socializare că și-a comandat de la un restaurant din Eforie Nord o ceafă de porc, doi cârnați și o porție de cartofi prăjiți, însă când a venit nota de plată a fost lăsat cu gura căscată.
Din postarea pe care turistul a făcut-o pe o rețea de socializare se vede că operatorul nu a trecut pe bon ceafa de porc, ci doar cârnații de porc și cartofii pe care i-a trecut cu prețul de 50 de lei pentru un kilogram.

Clientul a scos din buzunar 97 de lei și pe lângă faptul că prețul este unul exorbitant, nici nu au fost trecute produsele corect pe bon, fiind tastate cantități total diferite.

Patronii restaurantului au fost contactați de ziarul local Replica Online și au oferit o declarație privind eroarea de pe bonul fiscal.

„Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic făcut intenționat, clientul dacă venea la noi și ne semnala rezolvam imediat. Probabil că fetele au bătut greșit pe casă, fiind la început”, a declarat patroana localului.

Avertisment Ro-Alert de fum dens, după un incendiu puternic în Năvodari. Imagini cu deflagrația violentă VIDEO... Alertă alimentară! Un snack cunoscut, retras de pe piață, în urma contaminării cu o toxină periculoasă. Ce produse sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x