Antena Căutare

Cât costă o simplă mămăliguță pe litoralul românesc. O turistă din Eforie Nord a făcut ochii mari când a văzut prețul pe bon

Dacă în ultima perioadă se tot vorbește despre prețurile ridicate de la Marea Neagră, îți prezentăm, în rândurile de mai jos, un alt produs care poate concura, cu lejeritate, la acest capitol. Iată cât costă o porție de 200 de grame de mămăliguță în Eforie Nord!

Cât costă o simplă mămăliguță pe litoralul românesc. O turistă din Eforie Nord a făcut ochii mari când a văzut prețul pe bon Galerie
Cât costă o simplă mămăliguță pe litoralul românesc. O turistă din Eforie Nord a făcut ochii mari când a văzut prețul pe bon | Shutterstock

O turistă a trăit o adevărată mirare atunci când a primit nota de plată la un restaurant din stațiunea Eforie Nord, potrivit Fanatik, care a vizualizat postarea făcută de aceasta pe contul personal de Facebook. Iată la ce să te aștepți atunci când vrei să mergi la masă în stațiunile de pe litoralul românesc!

Citește și: Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare. Un român, uimit de prețurile de pe litoralul românesc: ”Pregătiți-vă cu mâncare de acasă”

Cât a ajuns să coste o porție de mămăliguță simplă. O turistă a crezut că nu vede bine

Așadar, turiștii care merg pe litoralul românesc pot avea parte de unele surprize neplăcute. Pe lângă prețurile la cazare, se pare că nici o simplă masă nu e chiar așa accesibilă, ei trezindu-se cu o gaură imensă în portofel.

O turistă venită în Eforie Nord a rămas surprinsă când a descoperit că un kilogram de mămăliguță costă nu mai puțin de 50 de lei, potrivit sursei citate mai sus. Așadar, pentru puțin peste 200 de grame, femeia a fost nevoită să plătească suma de 11 lei, potrivit sursei citate mai sus.

Având în vedere că o pungă de mălai de un kilogram nu costă nici măcar zece lei în magazine, putem vorbi despre un preț destul de mare.

Aici imaginea cu bonul fiscal fotografiat de turista din Eforie Nord:

Citește și: Cât a ajuns să coste doar ca să îți așezi cearșaful pe o plajă din Mamaia. Turiștii sunt revoltați

Cât a ajuns să coste o chiflă în stațiunea Eforie Nord

Pe lângă mămăliguță, chiflele pot fi considerate și ele adevărate produse de lux în Eforie Nord. Se pare că o simplă bucată de pâine costă cinci lei, precum se poate observa în bonul fiscal vizualizat de către sursa citată.

De asemenea, nici pulpele de pui și piureul nu sunt cele mai ieftine alegeri. În timp ce preparatul din cartof ajunge să coste 12 lei, bucata de carne atinge degajat suma de 20 de lei în Eforie Nord.

În schimb, în Costinești, prețurile par a fi ceva mai relaxante. Astfel, în timp ce o friptură de porc ajunge să coste 7,5 lei pe suta de grame, o pulpă de pui costă doar 8,5 lei pe suta de grame, potrivit sursei citate mai sus.

De cealaltă parte, un mic te costă doar patru lei, în timp ce un șnițel doar 7,5 lei suta de grame. Dacă mai vrei și piure, atunci trebuie să te aștepți la suma de 8,5 lei pe suta de grame.

Cine sunt Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero, propuse pentru ministerul Muncii și al Familiei, după demisia Gabri... Cât costă să închiriezi un șezlong pe litoralul românesc. Prețurile sunt uriașe în unele stațiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x