Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cât de repede te poți infecta cu noul coronavirus. Pericolul, uriaș: ”Germenii rămân pe toate obiectele atinse!”

În timp ce autoritățile din toate colțurile lumii încearcă să găsească modalități de a porni economia și de a învăța oamenii să trăiască cu noul coronavirus, experții arată că virusul se poate transmite extrem de ușor. 

Jurnaliștii de la CNN au realizat un experiment inedit, ce a fost coordonat de un medic german, prin care și-au dorit să arăte cum se poate infecta o persoană cu noul coronavirus.

Astfel, cu ajutorul unei substanțe speciale care a fost pulverizată pe mâinile unei jurnaliste CNN, putem vedea în ce măsură se răspândesc germenii de la persoana infectată la cei din jur, dar și pe suprafețe.

Cât de repede te poți infecta cu noul coronavirus la restaurant. Pericolul e mai mare decât crezi (VIDEO)

Acest experiment inedit și-a dorit să arăte cum se poate infecta o persoană într-un spațiu închis, cum ar fi într-un restaurant. Jurnalista a împărțit meniurile, după care a pus apă în pahare și i-a servit pe cei de la masă cu chips-uri aflate într-un castron.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

După ce sarea și piperul au făcut înconjurul mesei, a venit timpul ca soluția fluorescentă să își facă treaba. Astfel, urmele ”germenilor” au fost descoperite pe toate obiectele pe care jurnalista CNN le-a atins.

Recomandari