Antena Căutare

Câte unul în cameră și fără masă la restaurant, așa se va relua turismul în România. Ultimele măsuri anunțate de Orban

Pe 15 mai se încheie starea de urgență în România și tot atunci autoritățile anunță prima etapă de relaxare a măsurilor impuse în pandemia de coronavirus. Întrebat cum va fi relansat turismul în țara noastră, premierul Ludovic Orban a spus că ne vom lipsi de mese la restaurant, iar în camerele de hotel va sta câte o singură persoană.

Premierul Lodovic Orban a răspuns întrebărilor jurnaliștilor cu privire la reluarea turismului odată cu relaxarea măsurilor din data de 15 mai.

Citește și: Nicu a murit de COVID-19, la Londra. Cu ultimele puteri, a trimis familiei, rămasă în România, PIN-urile cardurilor: „Nu mă mai întorc”

Primul ministru susține că este nevoie de reguli stricte pentru a evita orice posibilă transmitere a virusului Covid-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Descoperire uluitoare în ochii celor infectați cu noul coronavirus. Medicii italieni au făcut totul public: „Ce vedeți aici este la 21 de zile după apariția primelor simptome”

Raed Arafat consideră că relaxarea măsurilor implică riscuri

Secretarul de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor Raed Arafat spune că pentru o perioadă "va trebui să convieţuim cu virusul” şi atrage atenţia populaţiei asupra faptului că nerespectarea normelor de prevenire a răspândirii coronavirusului şi relaxarea "prea devreme" reprezintă un risc "să ne întoarcem la o situaţie mai gravă”.

Imagini din focarul Covid-19 din Suceava. Infirmieră la Terapie Intensivă: "Am băşici în câlcâi. Iar astea-s palmel... Raed Arafat, întrebat când vor putea merge românii în restaurante și baruri. Răspuns tranșant: "Riscăm să ne întoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x